Betaalmethoden

Bestellen bij Douchebakkenopmaat.nl staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen. Onze webwinkel is voorzien van verschillende veilige betaalmethodes. En veilig houdt in dat niemand uw gegevens kan zien of kan misbruiken. De website van Douchebakkenopmaat.nl hanteert de volgende betaalmethodes :

  • iDEAL
  • betaling voor levering (bancaire overboeking)
  • contante betaling bij afhaling
  • levering onder rembours (contante betaling bij aflevering), de extra kosten voor betaling onder rembours bedragen  €  45,- (alleen mogelijk bij leveringen binnen Nederland)

 

iDEAL

Als u bankiert via internet bij de ABN AMRO bank, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een pagina waarin u de bank waarbij u online bankiert kunt selecteren. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.

Bankoverschrijving

Als u na het plaatsen van de bestelling kiest voor bankoverschrijving dan wachten wij met het versturen van uw bestelling totdat het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven, onze bankgegevens luiden als volgt :

 

  • IBAN NL86ABNA0972480951
  • BIC   ABNANL2A

 

Betaling onder rembours (alleen mogelijk bij leveringen binnen Nederland)

Voor betaling onder rembours brengen wij € 45,- rembourskosten in rekening. Wilt u via deze manier betalen dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Douchebakkenopmaat.nl onder telefoonnummer 0172 - 610109.