Leveringsvoorwaarden

Afleveren artikelen

Wilt u de produkten aan huis (of bepaald afleveradres) bezorgd hebben of wilt u deze liever zelf afhalen? In het eerste geval maakt u met de klantenservice een afspraak voor levering op een door u bepaalde werkdag. Op deze dag zal in principe de hele dag iemand op het afgesproken adres aanwezig moeten zijn om de artikelen in ontvangst te nemen. 

U kunt er ook voor kiezen om de spullen op een tijdstip dat het u uitkomt bij ons magazijn op te halen. In dit geval maakt u ook een afspraak, zodat we zorgen dat de produkten klaar staan. 

In principe worden de artikelen in 1 keer uitgeleverd. Indien er bij artikelen in uw bestelling grote verschillen zijn in levertijd, biedt Douchebakkenopmaat.nl de mogelijkheid om uw bestelling in 2 delen te leveren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de voorraadartikelen direct te laten leveren en de overige artikelen pas op het moment dat ze binnen zijn. Op deze manier kunt u vaak alvast een begin maken met de installatie van uw douche. Hiervoor brengen wij een bedrag van € 60,- in rekening. Het factuurbedrag dient in dit geval volledig betaald te worden bij de eerste levering. Dit geldt ook indien er bij de eerste levering voor betaling onder rembours wordt gekozen.

 

Levertijden

Op iedere produktpagina van Douchebakkenopmaat.nl vindt u de verwachte levertijd (beschikbaarheid) van het produkt. Voor het maken van een afleverafspraak dient u in principe uit te gaan van het produkt met de langste levertijd indien u meerdere artikelen heeft besteld. 

Douchebakkenopmaat.nl doet er alles aan om de artikelen binnen de aangegeven termijn uit te leveren. Wij zijn echter afhankelijk van de fabrikanten en leveranciers van de produkten. Het kan voorkomen dat er geheel buiten onze schuld om vertragingen optreden bij de fabrikanten en/of leveranciers. Vandaar dat we de aangegeven levertijden nooit 100% kunnen garanderen. 

Douchebakkenopmaat.nl biedt de gratis service van levering op afroep. Dit betekent dat wij uw bestelling voor maximaal een half jaar gratis voor u opslaan en u deze op elk moment kunt afroepen. Hiervoor vragen wij een aanbetaling van 10% van de koopsom van de bestelling en een getekende orderbevestiging. U weet dan zeker dat u de badkamer artikelen op het juiste moment ontvangt, waardoor u in vaak drukke periodes van verhuizing, nieuwbouw en verbouw geen zorgen heeft over de opslag van uw sanitair. 

 

Wijze van afleveren

U maakt met Douchebakkenopmaat.nl een afspraak voor levering op een door u gewenste dag (maandag t/m vrijdag). Op de dag zelf kunt u 's morgens tussen 9.00 en 9.30 uur naar onze klantenservice bellen op nummer 0172-610109. Onze medewerkers kunnen u dan vertellen in welk dagdeel de levering zal plaats vinden.

De produkten worden aan de (eerste) voordeur, op de begane grond afgeleverd. Dit betekent dat u zelf eventueel verticaal transport (naar de 1e verdieping) moet regelen. 

Indien u heeft gekozen voor de betaalwijze "onder rembours" dient u bij de aflevering contant te betalen (alleen mogelijk bij leveringen binnen Nederland).  

 

Kosten afleveren

Binnen Nederland: 

Uw bestellingen boven €  300,- worden gratis bij u thuisbezorgd, hieronder brengen wij u de verzendkosten van € 10,- in rekening. Voor levering op één van de Waddeneilanden bedragen de verzendkosten altijd  € 69,00.

Voor België:

Levering in België is ook mogelijk, de vrachtkosten voor levering van een douchebak in België bedragen  €  49,-. Voor de verzendkosten voor levering van andere artikelen in België kunt u contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer +31 (0)172-610109.

Algemeen:

Indien de klant niet aanwezig is op de afgesproken dag en het afgesproken tijdstip op het overeengekomen afleveradres, of nalatig is met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk om te komen tot aflevering, zal het aangekochte produkt c.q. de aangekochte produkten in overleg opnieuw worden aangeboden. Hiervoor worden herleveringskosten berekend van € 60,-.

 

Afhalen van uw bestelling

Douchebakkenopmaat.nl levert uw bestelling graag aan huis. Het nadeel hiervan is dat er gedurende de leverdag continu iemand op het afleveradres aanwezig moet zijn. Wij kunnen ons voorstellen dat u liever zelf het moment van levering bepaalt daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw bestelling op te halen. Het voordeel hiervan is dat u zelf het tijdstip bepaalt. Neem in dit geval contact op met de afdeling klantenservice om een datum van afhalen af te spreken.