FAQ

Prijzen

 • Zijn de genoemde prijzen inclusief B.T.W. ?

Ja, alle in onze webwinkel genoemde prijzen zijn inclusief 21% B.T.W. tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

 

Betaling

 • Hoe kan ik betalen ?

U kunt betalen via iDeal, Bancontact, Mastercard, Visa, PayPal, SOFORT Banking, Giro Pay en betaling per overboeking naar bankrekening.

 

Levering/afhalen

 • Wat is de levertijd van een bepaald product ?

De standaard artikelen proberen wij zo veel mogelijk uit voorraad te leveren. Gezien het uitgebreide programma, de diversiteit aan toeleveranciers en de vele mogelijkheden voor produkten die op maat voor u worden geproduceerd is het niet mogelijk alle levertijden bij de betreffende artikelen te vermelden. U kunt de levertijd per e-mail aanvragen, wij geven u binnen 24 uur een reactie.

 

 • Worden mijn bestellingen kosteloos aan huis bezorgd ?

Binnen Nederland worden bestellingen boven €  250,- gratis bij u thuisbezorgd, hieronder brengen wij u de verzendkosten van  €  6,95 in rekening voor pakketten en €  49,- voor bezorging aan huis.

 

 • Hoe weet ik wanneer de bestelde materialen geleverd zullen worden?

U krijgt van ons een e-mail met een orderbevestiging van uw bestelling. U kunt zelf ook altijd informeren naar de status van uw bestelling door ons een e-mail te sturen. Het kan zijn dat een order nog niet geheel compleet is. In dat geval zal de afdeling verkoop u daarvan op de hoogte stellen. Vaak is het, indien gewenst, wel mogelijk om een deellevering te organiseren.

 

 • Zijn leveringen in België en Duitsland ook mogelijk ?

Wij kunnen de douchebak in België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Oostenrijk leveren. 

 

 • Kan ik mijn bestelling ook zelf afhalen ?

Ja, afhalen is mogelijk. Neem contact op met onze afdeling verkoop om datum en tijd af te spreken waarop u de spullen kunt afhalen.

 

 • Kan ik nu produkten bestellen en deze pas na bijvoorbeeld een half jaar laten leveren ?

Ja, dat is in principe mogelijk. U kunt bijvoorbeeld nu profiteren van een speciale actie of aanbieding en de order pas op een later tijdstip laten leveren.

 

Garantie

 • Hoe zit het met garantie op de getoonde materialen ?

Op alle door Douchebakkenopmaat.nl geleverde produkten wordt in principe een garantie gegeven van 5 jaar. Indien onze leverancier c.q. fabrikant een kortere garantietermijn hanteert voor het specifiek door u bestelde artikel dan geldt die kortere garantietermijn. Meer hierover kunt u terugvinden in onze Algemene Voorwaarden.

 

 • Hoe kan ik aanspraak maken op garantie voor de door mij aangekochte produkten ?

U kunt hiervoor een e-mail sturen naar onze service-afdeling. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen.

 

Wijzigen bestelling

 • Ik wil een lopende bestelling wijzigen. Is dit mogelijk ?

In veel gevallen kan een lopende bestelling gewijzigd worden. U kunt ons berichten welke wijzigingen u graag zou willen doorvoeren. Indien er artikelen op maat door u zijn besteld die niet gewijzigd kunnen worden zult u deze af moeten nemen.

 

Over Douchebakkenopmaat.nl

 • Wat is Douchebakkenopmaat.nl ?

Douchebakkenopmaat.nl is de webshop voor een compleet programma luxe produkten voor de douche. Alle artikelen worden exclusief voor Nederland door Douchebakkenopmaat.nl geïmporteerd.

 

 • Kan ik de produkten ergens bezichtigen ?

Douchebakkenopmaat.nl is een online webshop maar beschikt ook over een ruime showroom. U kunt onze produkten op afspraak bezichtigen.

 

 • Is er op het vestigingsadres een showroom of afhaalmagazijn ?

Douchebakkenopmaat.nl beschikt over zowel een showroom als een magazijn. Afhalen is op afspraak mogelijk op dit adres.

 

Voor meer informatie kunt u ons uiteraard altijd een e-mail sturen, telefonisch benaderen op nummer 0172-610109 of onze Algemene Voorwaarden downloaden.